derosa_logo_white

Carbon

Kolfiber gör det möjligt att producera ramar som är både lätta,  styva, reaktionssnabba och  samtidigt  bekväma. Kolfiber är därför ett utmärkt material för ramkonstruktion, men också ett material som kräver stor kunskap för att uppnå bästa resultat.
Genom åren har De Rosa studerat varje detalj av olika typer av kolfibrer och identifierade vilka egenskaper som gömmer sig exakt i varje typ av fiber. För att få ett bra resultat – bygga en ram med exakt de funktionerna är målet men kräver  tålamod och största omsorg. I och med dessa erfarenheter i deras arbetsprocess så är deras vision att leverera det yttersta .
Endast de finaste kolfibrerna används för att uppnå styvhet, vridningsstabilitet, balans och köregenskaper som kännetecknar en sann De Rosa.

Protos 

Topmodellen av De Rosas tävlingscyklar.
Klassisk ram i senaste tekniken av rambygge. Styv och accelerationssnabb är utmärkande för Protos Team cykel. Finns utrustad som komplett cykel med både Campagnolo och Shimano. Kan även beställas med skivbromsar .

 

 

Pris komplett cykel från 64 000 kr.

Pininfarina 

De Rosas senaste skapelse av Pininfarina som bl a designat Ferraris bilar. Modellen är en Aerocykel som även denna byggts i senaste carbontekniken för att kunna prestera på högsta nivå i motion och tävlingssammanhang. Finns utrustad som komplett cykel med både Shimano och Campagnolo. Kan även beställas med skivbromsar.

Pris komplett cykel från 48 000 kr.

King Xs 

Toppmodell i klassiskt ram där man flyttat ner bakbromsen nere i bakgaffeln för att uppnå bästa möjliga bromsverkan. Bromsarna är fästa direkt i ramen. Samma carbon som i Protos används även i denna för att uppnå maximal styvhet och acceleration. Finns utrustad som komplett cykel med både Shimano och Campagnolo. Kan även beställas med skivbromsar.

Pris komplett cykel från 52 000 kr.

Idol 

Modellen kom tillbaka förra året igen efter några års frånvaro. Är bl a en av De Rosas mest populära cyklar som passar både motionär och den som kräver lite mer än så. Karakteristisk för sitt böjda överrör vilket Ugo De Rosa var först med på en av sina första Idolramar.  Finns utrustad som komplett cykel med både Campagnolo och Shimano. Kan även beställas med skivbromsar.

 

Pris komplett cykel från 34 000 kr.

Planet 

De Rosas instegsmodell. En klassisk carbonram i snygg design som innehar samma fina egenskaper som övriga modeller man erbjuder och till riktigt attraktivt pris. Vill man börja cykla Italienskt så är en Planet ett bra val som första cykel.

Pris komplett cykel från 27 000 kr.Prisex:

Alla cyklarna finns utrustad som komplett cykel med både Shimano och Campagnolo.

För ytterligare information se derosanews.it